Uncategorized

Overvægt og sygdom

Alexander Ibsen, Partner i IVB, Master i skat, LL.M, cand.merc.(jur.)

Bo Bojesen

februar 03, 2024
Overvægt og sygdom

Overvægt øger risikoen for udvikling af hjertesygdomme som forhøjet blodtryk, koronararteriesygdom (tilstopning af arterier, der forsyner hjertet med blod) og slagtilfælde. De ekstra kilo lægger pres på hjertet og blodkarrene, hvilket kan føre til dannelse af plak og blokering af blodstrømmen.

Overvægt kan også påvirke åndedrætssystemet og resultere i søvnapnø, en tilstand, hvor luftvejene blokeres under søvn, hvilket fører til afbrudt vejrtrækning. Dette kan føre til træthed, øget risiko for hjertesygdomme, og forværre eksisterende åndedrætslidelser som astma og KOL.

Muskel- og skeletproblemer er også almindelige blandt overvægtige mennesker. Overvægt kan lægge ekstra tryk på led og knogler, hvilket øger risikoen for slidgigt, smerter i ryggen, hofte- og knæproblemer samt osteoporose. De ekstra kilo kan også påvirke mobiliteten og begrænse en persons evne til at udføre daglige aktiviteter.

Derudover kan overvægt påvirke kroppens stofskifte og insulinproduktion og resultere i udvikling af type 2-diabetes. Insulinen reducerer kroppens evne til at regulere blodsukkerniveauet, hvilket kan føre til alvorlige komplikationer som skader på nerver, øjne, nyrer og hjerte.

Slankemedicin nedsætter risikoen for blodpropper med 20%
Slankemedicin giver ca. 18% vægttab det første år!

Se videnskaben kort
Se hele studiet

Få hjælp nu

Er du klar til at få hjælp?

Vil du gerne vide mere om, hvordan vægttabsmedicin og Slankeeksperten kan hjælpe dig med at tabe dig uden at du skal føle sult?

Du er altid velkommen til at kontakte Bo Bojesen på telefonen, via kontaktformularen eller via mail på kontakt@slankeeksperten.dk.

Relaterede artikler

Læs også..

Kroniske smerter og overvægt

Kroniske smerter og overvægt

Overvægt og psykiske problemer

Overvægt og psykiske problemer

Alkohol og overvægt

Alkohol og overvægt